Studio Mae

DESIGN TUINTEGELS! De Concrete Cityscapes van Studio Mae is een water passerende tegel met een duurzaamheidslabel A van NLGreenlabel.
Naar website
De tegel is geïnspireerd op het werk van M.C. Escher en je ziet de diepte in het patroon door de schijnvoeg in de tegel. Door de geometrische vormen kan je spelen in de ruimte. Je zit niet vast aan rechte lijnen en hebt ook geen betonband nodig omdat de tegels in elkaar grijpen. Ze zijn 6cm dik en ideaal voor kronkelpaden en grote pleinen.

Cityscape planters and seats.

Studio Mae heeft ook plantenbakken en zit elementen in haar collectie om het 3D effect te versterken. Ze zijn van hetzelfde duurzame materiaal geproduceerd en hebben een hoogte van 12 cm. Door de elementen te stapelen kunt u zelf bepalen hoe hoog uw plantenbak, zitje of tafel wordt.

EEN IMPRESSIE

Hieronder een impressie van onze producten en diensten. Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van actueel nieuws.

NEEM CONTACT OP

Alkhof 55b 3582 AX Utrecht
T: 06-21205032
tynke@studiomae.nl

Als eerste op de hoogte?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meesters in de tuin op Instagram

Wilt u op de hoogte blijven van Meesters in de Tuin 2017? Volg dan alle ontwikkelingen rondom het evenement op instagram. Nieuws over exposanten, sprekers en meer.