Starline

Starline werkt vanuit de passie om jouw zwem en wellness genot te vergroten. Om dat te bereiken ontwikkelen, ontwerpen, produceren en distribueren we sinds 1973 Monoblock® privé-zwembaden, Roldeck® zwembadafdekkingen en diverse producten voor de zwembadtechniek.
Voor het vervaardigen van onze producten maken wij enkel gebruik van componenten van A-merken en gecertificeerde leveranciers. Omdat we de productie in eigen beheer hebben, kunnen we de kwaliteit bewaken en je een sterke garantie bieden. Hierdoor kun je zorgeloos genieten van hoogwaardige producten van topkwaliteit.

Onze filosofie: We doen er alles aan om je een eindeloos zwem en wellness plezier te geven. Starline is een bedrijf van Noord-Europese origine en oriënteert zich internationaal. Voor ieder zwembad in Europa bieden we producten en diensten aan, die zich onderscheiden in kwaliteit en beleving. We streven ernaar een betrouwbare partner voor al jouw zwembadbenodigdheden te zijn. Starline wil degelijke, eigentijdse producten van topklasse aanbieden, waarmee we je een gevoel van luxe, rijkdom, plezier en ontspanning geven. Daarnaast willen we het gemakkelijk voor je maken. Dat doen we door alles wat je nodig hebt, onder één dak aan te bieden. We beschikken over een breed assortiment zwembaden en bijbehorende producten. In alles wat we doen, streven we naar een informele, persoonlijke en vertrouwelijke sfeer.

Nieuwsbericht 07-12-2017

Partner uitgelicht | Starline

Dit Nova zwembad met strakke lijnvoering en hoge waterlijn heeft een tijdlo...

Partner uitgelicht | Starline zwembaden

De allure van een hoge waterlijn Zeer actueel en volgens de huidige zwemba...

Partner uitgelicht | Starline

Starline, de perfecte partner voor hoveniers & tuinarchitecten. Ontd...

Partner uitgelicht | Starline Monoblock® zwembaden

Bij het ontwerpen van Starline zwembaden staan de wensen van de klant met b...

EEN IMPRESSIE

Hieronder een impressie van onze producten en diensten. Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van actueel nieuws.

NEEM CONTACT OP

De Vest 50B 5555 XP Valkenswaard
T: 040-2013333
info@starlinepool.com