Schlüter systems KG

Schlüter-Systems KG met het hoofdkantoor in Iserlohn, Duitsland, is fabrikant van hoogwaardige producten en systeemoplossingen voor de plaatsing van keramische tegels en natuursteen.
Naar website
Het assortiment van Schlüter-Systems omvat meer dan 10.000 artikelen, die een betrouwbare en duurzame schadevrije tegelplaatsing waarborgen. Dit varieert met allerlei profielen, drainage,- afdichtings- en ontkoppelingsmatten, afvoersystemen tot balkon- en terrasconstructies.

Systeemoplossingen voor balkons en terrassen.

Losse plaatsing van plaatelementen – snel en zeker.

Schlüter-TROBA-LEVEL biedt met slechts enkele producten de mogelijkheid om plaatelementen snel, veilig en op de millimeter nauwkeurig te plaatsen in een zwevende toepassing.

De producten uit het TROBA-LEVEL-assortiment kunnen onderling worden gecombineerd, waardoor zij een oplossing bieden voor nagenoeg elke bouwsituatie. TROBA-LEVEL kan uiteraard gecombineerd worden met andere Schlüter-producten voor de opbouw van balkons en terrassen, zoals de drainagematten Schlüter-TROBA-PLUS of TROBA-PLUS-G, de drainagegoot Schlüter-TROBA-LINE, alsook het balkonrandprofiel Schlüter-BARA-RHA.

Hechtende drainage en ontkoppeling.

Schlüter-DITRA-DRAIN is een betrouwbare en duurzaam werkende, capillair passieve hechtende drainage voor tegel- en natuursteenbekledingen. De plaatsing gebeurt in dunbedmortel op de in afschot aangebrachte contactafdichting Schlüter-KERDI of een andere geschikte contactafdichting. Na het verlijmen van Schlüter-DITRA-DRAIN wordt de tegel- of natuursteenbekleding volgens het dunbedprocedé geplaatst. Hierdoor ontstaat een onderventilatie voor het volledige bekledingsoppervlak, waardoor een snelle en gelijkmatige droging/uitharding van de dunbedmortel wordt bereikt. Eventuele spanningen worden geneutraliseerd door de ontkoppelingsfunctie van Schlüter-DITRA-DRAIN. De constructie-opbouw wordt aangevuld door de Schlüter-BARA-randprofielen en/of het BARIN-gootsysteem.

EEN IMPRESSIE

Hieronder een impressie van onze producten en diensten. Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van actueel nieuws.

NEEM CONTACT OP

Schotelven 28 B-2370 Arendonk
T: +32(0)14443080
Benelux@schlueter.de