Renson

Renson is de Europese trendsetter op het vlak van natuurlijke ventilatie, buitenzonweringen outdoor producten. We produceren zelf onze hoogwaardige producten in onze ultramoderne productiefaciliteiten. We testen onze producten in de meest extreme omstandigheden tot we een feilloos eindresultaat bereiken.
Naar website
Wij zijn de technologische voortrekker in onze branche. We luisteren naar de markt, anticiperen en komen met uitstekende oplossingen en producten op de markt die mijlpalen zijn in ventilatie en zonweringstechniek. De klantenbehoeften worden door de product managers en het R&D-team vertaald in unieke oplossingen & innoverende producten.

Door ons modulaire productdesign en talloze integreerbare keuzemogelijkheden kunnen we u perfect een oplossing op maat bieden. Personaliseerbare screens, grote kleurkeuze, schuifpanelen in diverse designs, glazen wanden, verwarming, muziek, … het zijn maar een aantal van de verschillende opties die tot een unieke persoonlijke oplossing leiden.

Partner uitgelicht | Renson

Optimaal buitencomfort op elk dakterras of aan ieder penthouse Wind beste...

EEN IMPRESSIE

Hieronder een impressie van onze producten en diensten. Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van actueel nieuws.

NEEM CONTACT OP

Industriezone 2 Vijverdam Maalbeekstraat 10 B-8790 WAREGEM
Tel +32(0)56627111
info@renson-outdoor.nl