Natuurgevelsteen

Onze jarenlange expertise in de baksteenindustrie en kennis van de Nederlandse bouwmethodiek hebben wij gebundeld in dit nieuwe product. Natuurgevelsteen: passend bij de Nederlandse manier van werken, maar met het typische uiterlijk, de specifieke sfeer en de karakteristieke uitstraling van de natuursteen in mediterrane streken.
Naar website
Natuurgevelsteen, een nieuw product voor de Nederlandse bouw en architectuur. Twee jaar lang investeerden wij in de technische mogelijkheden en de uitvoerbaarheid voor de Nederlandse bouwwereld. Met als resultaat dat Natuurgevelsteen BV u nu unieke, op Nederlands formaat gemaakte natuurstenen gevelstenen kan leveren.

Natuurgevelsteen die u kunt verwerken als baksteen, het resultaat is een prachtige gevel van natuursteen. Met ons concept trachten wij u zoveel mogelijk te ontzorgen, ook de mortel, het verpakken op pallets en de mogelijkheid tot opperen hebben wij afgestemd op de Nederlandse manier van werken. wij staan niet alleen voor de levering van de steen maar nemen het gehele traject onderhanden: advies, offerte, werkvoorbereiding, winning, aanvoer, lossen, opperen, verwerken/metselen tot aan oplevering. Met een transparante m2 prijs kunnen wij u exact opgeven wat een project moet kosten.

 ”Advies, offerte, werkvoorbereiding, winning, aanvoer, lossen, opperen, verwerken/metselen tot aan oplevering.”
Wij bieden u een ruim assortiment natuurgevelstenen en staan garant voor kwaliteit, formaat en kleur. Maar ook kunnen wij formaat, kleur, mixen van verschillende groeves en verpakkingsmethoden aanpassen aan uw wensen. De dagelijkse leiding van de groeve waar natuurgevelsteen vandaan komt, is in eigen handen. Kennis van de Nederlandse manier van bouwen hebben wij direct aan de bron. Hierdoor kunnen wij al in de groeve rekening houden met uw specifieke wensen. Bovendien kunnen wij hierdoor uw bestelling continue controleren en waarborgen.
Partner uitgelicht | Natuurgevelsteen

Natuurgevelsteen heeft een schitterend project opgeleverd waarbij dezelfde ...

EEN IMPRESSIE

Hieronder een impressie van onze producten en diensten. Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van actueel nieuws.

NEEM CONTACT OP

Zuideropgaande 46 7913 TN Hollandscheveld
T: 085-1110550
info@natuurgevelsteen.nl