Metallico / Luca Lifestyle

Metallico staat voor 100% Zwitsers vakwerk, jarenlange ervaring en excellente, hoogwaardige materialen. Elk product wordt met de grootste zorg en uitsluitend in Zwitserland vervaardigd. Zo onderstreept de Metallico lijn het karakter en de schoonheid van uw planten. Natuur, design en uitmuntend Zwitsers vakmanschap zijn perfect in balans.
Naar website
Deze buitengewone serie is speciaal ontwikkeld voor mensen die hun tuin en interieur inrichten met een scherp gevoel voor esthetiek en uitsluitend op zoek zijn naar de allerhoogste kwaliteit, perfectie in design, functionaliteit en kwaliteit.  De Metallico lijn is stijlvol en elegant met haar exclusieve kleuren zoals messing en koper. De ronde vormen worden vervaardigd uit aluminium en de vierkante vormen uit chroomstaal. Ieder product wordt ambachtelijk handgemaakt, zorgvuldig en precies, en is van een superieure kwaliteit.

Vanzelfsprekend zijn alle producten 100% roestvrij en behouden zij hun kleur ook na jarenlang gebruik.

De producten zijn naar wens te individualiseren. Ieder Metallico product is beschikbaar in de door u gewenste afmetingen en in meesterlijke, exclusieve kleuren,  maar bijvoorbeeld ook in alle RAL kleuren.

Metallico omarmt het karakter en de schoonheid van uw planten en geeft uw tuin of interieur elegantie en finesse.

Luca Lifestyle

Luca Lifestyle is de exclusieve distributeur van dit bijzondere merk. Naast Metallico biedt Luca Lifestyle ook een ruim assortiment topkwaliteit producten gemaakt van andere materialen. Of het nu gaat om een stijlvolle schaal op uw tuintafel, een afscheiding om een intieme ambiance te creëren, een moderne pot, robuuste plantenbakken of een elegante fontein. Luca Lifestyle heeft een uitgebreide collectie die bestaat uit verschillende vormen, materialen, maten en kleuren om uw tuin de gewenste sfeer te geven. Ons assortiment biedt u absoluut stijlvolle producten waarmee u uw tuin de finishing touch geeft.

Uiteraard informeren wij u graag over de uitgebreide mogelijkheden van Metallico en Luca Lifestyle. Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs of bezoek onze showroom in Veen, Noord-Brabant.

Partner uitgelicht | Metallico

Metalen plantenbakken van exclusief Zwitsers design De opvallende metale...

Partner uitgelicht | Metallico & Luca Lifestyle

Exclusieve plantenbakken van Metallico Perfectie in design, functionalitei...

EEN IMPRESSIE

Hieronder een impressie van onze producten en diensten. Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van actueel nieuws.

NEEM CONTACT OP

De Peel 2 4264 KK Veen
T: 0416-725003
info@lucalifestyle.com