Maretti lighting

Maretti Lighting presenteert collectie voor buiten Maretti Lighting ontwerpt, produceert en levert al ruim 20 jaar betaalbare designverlichting. Onze designcollecties voor binnen zijn in de loop der jaren uitgebreid met mooie armaturen voor buiten, vaak ook ontworpen door de designers met wie wij samenwerken.
Naar website
In onze lichtplannen houden wij rekening met de ruimte rondom het huis, zoals gevel, paden, tuinhuis, terras of patio en uiteraard de tuin zelf. Onze outdoor verlichtingsontwerpen sluiten zó mooi aan bij onze collecties voor binnen, dat de stijl van het interieur naadloos kan overvloeien in de aankleding van terras en tuin. In- en exterieur vormen zo een schitterend geheel. Onze verlichtingscollectie voor buiten presenteren wij nu onder de naam Maretti Outdoor Lighting. Lichtarchitectuur staat in dienst van de gebruikers en het doel van een ruimte. Licht en verlichting leveren een grote bijdrage aan de beleving van een ruimte. Beleving is de waardering voor wat we om ons heen waarnemen. Daarbij is licht onmisbaar en is lichtarchitectuur één van de belangrijkste elementen.

Bij Maretti Lighting staan de wensen van onze klanten voorop. En we doen ons best om hun verwachtingen te overtreffen. Elke klant heeft zijn eigen specifieke wensen, daarom bieden wij een enorm breed en diep pakket van producten en diensten aan. We hebben kantoor, ontwerpstudio, fabriek, magazijn en showrooms onder één dak. Zo werken wij efficiënt aan de beste verlichtingsoplossingen.

Onder ons eigen Maretti merk ontwerpen we designarmaturen die passen binnen onze visie op lichtarchitectuur en binnen uw budget. Daarnaast kiezen zowel Nederlands meest toonaangevende ontwerpers als jong architectentalent voor een brede samenwerking. Wij produceren voor hen de lichtarmaturen en leveren deze wereldwijd voor trendsettende projecten die wij gezamenlijk realiseren.

Om de juiste kwaliteit te kunnen leveren, hebben wij een eigen ontwerpafdeling en fabriek bij ons hoofdkantoor. Dat maakt de communicatie tussen verkoop en productie kort en snel. De wensen van de klant gaan over weinig schakels in een platte organisatie. Daardoor kunnen onze productiemensen vanuit hun vakmanschap precies dat maatwerk leveren, wat de klant wenst en liefst hun verwachtingen overtreft.

EEN IMPRESSIE

Hieronder een sfeerimpressie van onze projecten.

NEEM CONTACT OP

Bolderweg 7 1332 AX Almere
T: 036-5326612
postbus@maretti.com

Als eerste op de hoogte?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meesters in de tuin op Instagram

Wilt u op de hoogte blijven van Meesters in de Tuin 2017? Volg dan alle ontwikkelingen rondom het evenement op instagram. Nieuws over exposanten, sprekers en meer.