Led Technic

LEDtechnic is een dynamisch bedrijf dat zich op de markt van de LEDverlichting volledig georiënteerd en gespecialiseerd heeft in het aanbieden van lineaire waterdichte en slagvaste LEDverlichting.
Naar website
Wij leveren en installeren complete verlichtingssystemen, kortom een totaaloplossing inclusief alle componenten (voeding, bekabeling, sturing, LEDmodules,…) Het merendeel van onze producten vinden hun bestemming in buitentoepassingen overal ter wereld, veelal in het openbare, publieke domein.

Voor de productie beschikken wij over de modernste en meest efficiënte productie-eenheid.

Verder zorgt onze technische organisatie voor ontwikkeling, maatwerk, projectbegeleiding en eventueel installatie. Met onze flexibiliteit staan wij ter beschikking van architecten, planners en uitvoerders en bieden wij voor elk project de juiste oplossing.

EEN IMPRESSIE

Hieronder een impressie van onze producten en diensten. Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van actueel nieuws.

NEEM CONTACT OP

Vliegplein 55F 9991 Maldegem
T: +32(0)50-688952
info@ledtechnic.be

Als eerste op de hoogte?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meesters in de tuin op Instagram

Wilt u op de hoogte blijven van Meesters in de Tuin 2017? Volg dan alle ontwikkelingen rondom het evenement op instagram. Nieuws over exposanten, sprekers en meer.