JEE-O

Het creatieve brein achter JEE-O, concept en product designer Lammert Moerman, heeft maar 1 wens. De wereld kennis laten maken met het JEE-O DNA. Levensgenieters wereldwijd de ultieme JEE-O ervaring laten voelen en kennis laten maken met het douchen en baden in een bijzondere buiten omgeving.
Naar website
Lammert Moerman maakt producten die rust en vrede uitstralen voor lichaam en geest, altijd in een atmosfeer van functionele luxe. JEE-O is verfrissend en ambitieus, exclusief en extrovert, sterk en stevig. Alle product lijnen zijn herkenbaar aan hun robuuste en krachtige design, met een eenvoudige basis. JEE-O vertegenwoordigd een persoonlijk, bewuste keuzen binnen een moderne interpretatie van vrije tijd.

In de JEE-O brandstore, een fraai ingerichte ruimte in de thuishaven van dit toonaangevende merk laten wij u vrijwel de gehele collectie zien. Hier kunt u de JEE-O producten beleven, voelen, proef liggen in de baden en het DNA van JEE-O ontdekken.
Zo komt u tot een keuze die voldoet aan al uw wensen.

In deze inspirerende omgeving maken we tijdens een informeel gesprek graag een passende aanbieding voor u.

Tot ziens bij JEE-O Nijmegen | brandstore
www.jee-o-nijmegen.nl

EEN IMPRESSIE

Hieronder een impressie van onze producten en referenties via ons instagram kanaal. Volg ons om op de hoogte te blijven van onze producten en het gebruik daarvan.

NEEM CONTACT OP

Energieweg 74 6541 CZ Nijmegen
T: 024-3220930
info@jee-o.com

Als eerste op de hoogte?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meesters in de tuin op Instagram

Wilt u op de hoogte blijven van Meesters in de Tuin 2017? Volg dan alle ontwikkelingen rondom het evenement op instagram. Nieuws over exposanten, sprekers en meer.