I4Design

Met oog voor design, ontwerpen en produceren wij custom made producten voor de binnen- en buitenruimte. U kunt bij ons terecht met uw eigen ontwerp en ideeën, waarbij wij graag met u meedenken over de technische uitvoering. Wij noemen onszelf niet voor niks CUSTOM BUILDERS.
Naar website
Wij werken met robuuste materialen zoals Staal, Cortenstaal, Aluminium, RVS, hout en kunststof. In ons eigen magazijn en werkplaats zorgen we ervoor dat we, binnen afzienbare tijd en zonder minimale afname, een kwalitatief hoogwaardig Nederlands product kunnen leveren. Geheel aangepast aan uw maatvoering, kleur en materiaalwensen.

Voor de buitenruimte realiseren wij producten zoals (tuin)meubelen, terrasafscheidingen, waterelementen, vijverranden, pergola’s, schaduwconstructies, borderranden, boomroosters en boomkorven. Ook produceren wij maatwerk plant- en boombakken, welke kunnen worden voorzien van isolatie, zuurstofmigratie, kluitfixatie, waterbevloeiing en afvoer van overtollig water. Ons machinepark geeft zelfs de mogelijkheid uw ontwerp te voorzien van een uitgesneden logo, straatnaam of bijvoorbeeld een patroon. Dit maakt het ontwerp extra persoonlijk en uniek.

EEN IMPRESSIE

Hieronder een impressie van onze producten en diensten. Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van actueel nieuws.

NEEM CONTACT OP

Vierlinghstraat 49A 4251 LC Werkendam
T: 0183-509893
info@i4-design.nl

Als eerste op de hoogte?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meesters in de tuin op Instagram

Wilt u op de hoogte blijven van Meesters in de Tuin 2017? Volg dan alle ontwikkelingen rondom het evenement op instagram. Nieuws over exposanten, sprekers en meer.