EURODAL

Al sinds de oprichting in 1982 is degelijkheid het kloppende hart van Eurodal. Het vormt de rode draad doorheen onze dienstverlening en productontwikkeling en resulteerde in een breed assortiment van innovatieve verhardingsoplossingen voor industriële omgevingen, publieke ruimtes en residentiële tuinen.
Naar website
Ons team staat voor u klaar met gedegen advies en ondersteuning doorheen uw ganse project. Kiezen voor Eurodal is kiezen voor degelijkheid. De nijlpaarden, één van de merkbeelden van Eurodal, zijn grote, sterke oerdieren die natuurlijke modderbaden opzochten. Na het opdrogen van het zand, grind, steengruis en water bleef er een verharde tweede huid over die de dieren beschermde tegen hitte en insecten. "Een natuurlijke bescherming met de basisbestanddelen van beton" besloot kunstenaar en ontwerper van het beeld, Karl Meersman. Dit is gelijk de insteek van de 'Eurodals': sterke, robuuste vloerplaten die de buitenruimte rondom woningen of gebouwen verharden en beschermen. Eurodal wordt in Nederland exclusief verkocht door Trivium.

Bij Eurodal zijn we van mening dat een bedrijf niet alleen moet kijken naar het eigen resultaat maar dat het ook maatschappelijk z’n rol moet spelen. In de praktijk doen wij dit door het steunen van relevante projecten en evenementen, zoals onder andere ‘Walk for water’ voor proper drinkwater en de ‘Elephant parade’ ten voordele van de Aziatische olifant.

EEN IMPRESSIE

Hieronder een impressie van onze producten en diensten. Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van actueel nieuws.

NEEM CONTACT OP

Industrieweg 14 2280 Grobbendonk België
T: +32 (0) 14 50 05 91
info@eurodal.be