Ecolan

Als onderdeel van het internationale CARLISLE® Construction Materials Europe (CCM), wordt ECOLAN® geproduceerd in Nederland. Onze fabriek is gevestigd in het Overijsselse Kampen. Hier hebben wij onze eigen productielijn, R&D, bedrijfsbureau en voorraad.
Naar website
Maatwerk wordt ter plekke gerealiseerd, waardoor wij in staat zijn korte levertijden te realiseren. CCM is ISO9001 en ISO9014 gecertificeerd, waardoor wij onze producten en afdelingen continue aan een strenge kwaliteitscontrole onderwerpen. Hierdoor zijn wij in staat u altijd de best mogelijke kwaliteit te leveren. Uw droomvijver begint met ECOLAN®.

Al jarenlang staat ECOLAN® bekend als de vijverspecialist op het gebied van vijverafdichtingen. Dankzij onze jarenlange ervaring en het feit dat wij onze EPDM vijverfolie geheel zelf produceren kunnen wij iedere denkbare vijver aan.

De afgelopen jaren zijn tal van droomvijvers gerealiseerd met onze ECOLAN® EPDM vijverfolie. Hieronder hebben wij een aantal projecten voor u geselecteerd waarbij wij betrokken zijn geweest. Ieder project is verschillend, er is echter één overeenkomst: ECOLAN® EPDM vijverfolie is de beste keus!

EEN IMPRESSIE

Hieronder een sfeerimpressie van onze projecten.

NEEM CONTACT OP

Industrieweg 16 8263 AD Kampen
T: 038-3393344 (Consument) T: 038-3393388 (Zakelijk)
info@ecolan.nl

Als eerste op de hoogte?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meesters in de tuin op Instagram

Wilt u op de hoogte blijven van Meesters in de Tuin 2017? Volg dan alle ontwikkelingen rondom het evenement op instagram. Nieuws over exposanten, sprekers en meer.