EBEMA Stone & Style

Ebema is toonaangevend producent van hoogwaardige bestratingsmaterialen in beton. Het uitgebreide gamma tegels, straat- en boordstenen, lineaire elementen, ... voldoet aan de hoogste internationale kwaliteitsnormen en keurmerken.
Naar website
Ebema produceert duurzame betonproducten op voorschrift van architecten en studiebureaus en ontwikkelt ook samen met ontwerpers en designers producten op maat van een specifiek project. Innovatief & esthetisch: Ebema innoveert continu in functionele oplossingen die toepasbaar zijn in de hedendaagse stads- en verkeersinrichting, met aandacht voor het esthetische en de architecturale meerwaarde.

We moeten teruggaan tot het jaar 1946 voor het begin van de bedrijfsgeschiedenis van Ebema. Destijds startte de onderneming als groothandel in bouwmaterialen en ze groeide uit tot een toonaangevende producent van bestrating producten in beton.

Het Belgisch familiebedrijf met zijn 200 competente medewerkers op 2 vestigingen, in Zutendaal en Rijkevorsel, slaagt erin een omzet van 39 miljoen te realiseren.

Na meer dan een halve eeuw kennis en ervaring te hebben opgebouwd, maakt Ebema nu gebruik van deze knowhow om hoogwaardige bestratingsmaterialen te produceren en heeft ondertussen een belangrijk deel van de markt voor openbare ruimtes en bedrijfsomgevingen ingepalmd met duurzame en eigentijdse producten.

De vestiging van Rijkevorsel is gespecialiseerd in maatwerkproducten zoals prefab elementen voor spoorwegen, dijkverstevigingen en ook in Smooth Objects in zelfverdichtend beton zoals zitelementen, bloembakken en zelfs monumenten…

Ebema voert onder de merknaam Stone&Style een uitgebreid en trendsettend gamma voor tuinen en terrassen… Dit gamma wordt exclusief verdeeld via de bouwhandelaren in België en Nederland.
Ebema bundelt haar kennis, haar uitgebouwd, geautomatiseerd machinepark en haar team van competente medewerkers om de waarden van het bedrijf te bevestigen.
Ebema reikt oplossingen aan voor een veilige, comfortabele en esthetische infrastructuur.

EEN IMPRESSIE

Hieronder een impressie van onze producten en diensten. Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van actueel nieuws.

NEEM CONTACT OP

Dijkstraat 3 B-3690 Zutendaal
T: +32(0)89610011
info@ebema.be