Meesters in de Tuin TV

Natuurlijk hebben ook wij net als vele anderen ons fysieke event in november van dit jaar moeten annuleren. Dit neemt niet weg dat wij dit jaar een alternatief (digitaal) event organiseren. Zoals met alles rondom Meesters in de Tuin zijn wij ook hierin onderscheidend en vooruitstrevend.

Op 11 december startten de opnames van Meesters in de Tuin TV. Met partners, members en andere Meesters in de Tuin gaan wij aan tafel in gesprek! Met een 8-koppige regie, 4 camera’s en een volledig in groen gehulde studio zullen wij inspirerende en kennis gerelateerde onderwerpen bespreken. We lichten productinnovaties voor 2021 uit, bespreken uitgevoerde projecten in 2020 en kijken wat dieper naar de identiteit en mogelijkheden van diverse partners (toeleveranciers).

Op dit moment zijn wij in het Inspyrium te Cuijk de eerste groene studio van Nederland aan het bouwen om op 11 december in gesprek te gaan met elkaar. Er zullen tenminste 10 video’s van circa 30 minuten worden opgenomen welke verspreid vanaf Januari uitgezonden zullen worden via ons kanaal op Youtube. Op dit kanaal zijn nu al diverse video’s te bekijken waaronder de aftermovies van afgelopen edities van het Meesters in de Tuin event en video podcasts met onder andere In-Lite LAB en Luxcom.

Voor meer informatie over Meesters in de Tuin TV kun je contact opnemen met Niels in ’t Veen – info@meestersindetuin.nl – 06-81356816

Overig nieuws


Meesters in de Tuin TV – Aflevering #1 – Romfix

In deze eerste aflevering van Meesters in de Tuin TV gaan we in gesprek met...

Meesters in de Tuin TV

Natuurlijk hebben ook wij net als vele anderen ons fysieke event in novembe...

VIDEO PODCAST – IN-LITE LAB

NU LIVE op YouTube & Spotify: Video podcast #1 | Interview met Thijs va...

VIDEO PODCAST – Luxcom

NU LIVE op YouTube & Spotify: Video podcast #2 | Interview met Rob van ...