Programma

Op donderdag 18 oktober vindt de vierde editie plaats van het exclusieve Meesters in de Tuin event. Meesters in de Tuin is een plek waar de allerbeste hoveniers, tuinontwerpers, tuinarchitecten, zwembadbouwers en villabouwers elkaar ontmoeten. Zowel in formele sfeer gericht op innovatie en inspiratie tijdens het eerste gedeelte van het event, als in informele sfeer onder het genot van een hapje, drankje en muziek tijdens het tweede “netwerk” gedeelte. Ook is het dit jaar weer mogelijk om je aan te melden voor de Kwekerij excursie van Boomkwekerij Ebben welke al in de ochtend van start gaat.

Het is voor ons en daarmee de ontwikkeling van het event van groot belang dat we op “Meesterlijk” niveau blijven. Ondanks dat het event dit jaar groeit naar circa 50 partners, 3200m2 inspiratie en ruim 800 professionele bezoekers, blijft de sfeer en kwaliteit uniek, inspirerend en verrassend. Zo zal iedere partner (exposant) dit jaar tenminste één noviteit tonen, hebben we een spectaculair plenair programma waarbij we dieper ingaan op de toekomst van VR (Virtual reality) en AR (Augmented reality) en presenteren we voor het eerst onze plannen voor de verkiezing (vakjury) van de Meester in de Tuin 2019.

VOORLOPIG PROGRAMMA:
Donderdag 18 oktober 2018

10:00-12:30u – Kwekerij excursie
Binnenkort kunt u zich apart aanmelden voor de kwekerij excursie van boomkwekerij Ebben. Middels een Engelse dubbeldekker bus en fietsen verkent u onder leiden van directeur Toon Ebben de 450 hectare!! grote kwekerij welke bekend staand om haar bijzondere meerstammige bomen.

12:30-13:00u – Ontvangst
U wordt sfeervol ontvangen met een hapje en drankje bij de entree van het Inspyrium te Cuijk. Hier word uw toegangskaart gescand en uw jas aangenomen. Het Inspyrium bevind zich in en achter het hoofdkantoor van Boomkwekerij Ebben. Direct vanaf de afrit volgt u de bordjes Inspyrium.

13:00-14:00u – Plenaire opening
U neemt plaats op één van de 800 stoelen waarna oprichter Niels in ’t Veen en Toon Ebben u welkom zullen heten. Vervolgens wordt u flink wakker geschud door een Nationaal bekend spreker (Surprise). Deze presentatie staat in het teken van de noodzaak van veranderen. Hoe blijf je je klanten verrassen en hoe blijf je innoveren. Wat zijn de trends en hoe zorg je ervoor dat je niet achterop raakt. Geloof ons, na deze presentatie ben je gegarandeerd wakker en staan al je sensoren aan!

14:00-17:00u – Bezoek beursvloer
Het moment is daar. De deuren van de 3200m2 grote beursvloer worden geopend en u stapt een wereld binnen vol inspiratie en noviteiten. 50 partners met producten op het allerhoogste niveau staan bij elkaar in één ruimte.

17:00-17:45u – Plenaire sessie 
Een nieuw centraal moment. Voor ons de tijd om de beursvloer om te bouwen voor het 2e gedeelte en voor u de mogelijkheid om de rust terug te vinden. Vectorworks® zal tijdens dit moment het podium betreden en u meenemen in de wondere wereld van 3D, virtual reality en augmented reality. Want dat we in de toekomst met een bril op staan op een zandvlakte en ons ontwerp al helemaal voor ons zien is nog lang niet alles….

17:45-18:00u – Informatie vakprijs “Meester in de tuin 2019”.
Wie wordt de MEESTERS IN DE TUIN 2019? Vanaf volgend jaar is de BeNeLux een vakprijs rijker. Een winnaar die wordt verkozen door een prestigieuze vakjury. Wil jij kans maken op deze prijs en meedingen om de felbegeerde titel, zorg dan dat je aanwezig bent tijdens dit informatie moment.

18:00-21:00u – Bezoek beursvloer – informeel netwerken
Het is nu tijd om voor de tweede keer de beursvloer te betreden. De lichten zijn gedimd, de DJ start rustig zijn muziek op en overal is er lekker (en vooral goed ) eten & drinken te krijgen. Je kunt nog steeds alle beurs stands bezoeken maar nu onder het genot van een goed glas wijn en wat lekkers. Ook is dit de uitgelezen kans om te netwerken. Het gaat er immers niet om wie je bent maar wie je kent.