Programma

Op donderdag 17 oktober 2019 vindt de vijfde editie plaats van het exclusieve Meesters in de Tuin event. 

Meesters in de Tuin is een plek waar de allerbeste hoveniers, tuinontwerpers, tuinarchitecten, zwembadbouwers en villabouwers elkaar ontmoeten. Zowel in formele sfeer gericht op innovatie en inspiratie tijdens het eerste gedeelte van het event, als in informele sfeer onder het genot van een hapje, drankje en muziek tijdens het tweede “netwerk” gedeelte. Ook is het dit jaar weer mogelijk om je aan te melden voor de Kwekerij excursie van Boomkwekerij Ebben welke al in de ochtend van start gaat.

Het is voor ons en daarmee de ontwikkeling van het event van groot belang dat we op “Meesterlijk” niveau blijven. Ondanks dat het event dit jaar groeit naar circa 50 partners, 4000m2 inspiratie en circa 1000 professionele bezoekers, blijft de sfeer en kwaliteit uniek, inspirerend en verrassend.

VOORLOPIG PROGRAMMA:

10:00-12:30u – Kwekerij excursie
Binnenkort kunt u zich apart aanmelden voor de kwekerij excursie van boomkwekerij Ebben. Middels een Engelse dubbeldekker bus en fietsen verkent u onder leiden van directeur Toon Ebben de 450 hectare!! grote kwekerij welke bekend staand om haar bijzondere meerstammige bomen.

12:30-13:00u – Ontvangst
U wordt sfeervol ontvangen met een hapje en drankje bij de entree van het Inspyrium te Cuijk. Hier word uw toegangskaart gescand en uw jas aangenomen. Het Inspyrium bevind zich in en achter het hoofdkantoor van Boomkwekerij Ebben. Direct vanaf de afrit volgt u de bordjes Inspyrium.

13:00-14:30u – Plenaire opening
U neemt plaats op één van de 800 stoelen waarna oprichter Niels in ’t Veen en Toon Ebben u welkom zullen heten. Vervolgens wordt u flink wakker geschud door een Nationaal bekend spreker (Surprise). Deze presentatie staat in het teken van de noodzaak van veranderen. Hoe blijf je je klanten verrassen en hoe blijf je innoveren. Wat zijn de trends en hoe zorg je ervoor dat je niet achterop raakt. Geloof ons, na deze presentatie ben je gegarandeerd wakker en staan al je sensoren aan!

14:30-20:00u – Bezoek beursvloer met diverse kennissessies
Het moment is daar. De deuren van de 4000m2 grote beursvloer worden geopend en u stapt een wereld binnen vol inspiratie en noviteiten. 50 partners met producten op het allerhoogste niveau staan bij elkaar in één ruimte. Vanaf 18:00u is er op diverse locaties eten en drinken te krijgen wat ter plekke is bereid door koks op meesterlijk niveau.