Programma

Op donderdag 8 oktober 2020 vindt de zesde editie plaats van het exclusieve Meesters in de Tuin event.

Het Meesters in de Tuin event is een plek waar de allerbeste hoveniers, tuinontwerpers, tuinarchitecten, zwembadbouwers en villabouwers uit de BeNeLux elkaar ontmoeten. Zowel in formele sfeer gericht op innovatie en inspiratie, als in informele sfeer onder het genot van een hapje, drankje en muziek tijdens het netwerken. Ook is het dit jaar weer mogelijk om je apart aan te melden voor de Kwekerij safari van Boomkwekerij Ebben welke al in de ochtend van start gaat.

Het is voor ons en daarmee de ontwikkeling van het event van groot belang dat we op “Meesterlijk” niveau blijven. Ondanks dat het event dit jaar groeit naar circa 50 partners, 4000m2 inspiratie en circa 1000 professionele bezoekers, blijft de sfeer en kwaliteit uniek, inspirerend en verrassend.

PROGRAMMA:

10:00-12:30u – Kwekerij safari
Nog voor de start van het event kunt u onder leiding van Toon en Dirk Ebben mee op kwekerij safari. Middels een Amerikaanse schoolbus, fietsen of 4×4 terreinwagens verkent u de 450 hectare!! grote kwekerij welke bekend staand om haar bijzondere meerstammige bomen.

12:30-13:00u – Ontvangst
U wordt sfeervol ontvangen met een hapje en drankje bij de entree van het Inspyrium te Cuijk. Hier word uw toegangskaart gescand en uw jas aangenomen. Het Inspyrium bevind zich in en achter het hoofdkantoor van Boomkwekerij Ebben. Direct vanaf de afrit volgt u de bordjes Inspyrium.

13:00-14:30u – Plenaire opening
U neemt plaats op een gigantische tribune met maar liefst 1000 stoelen waarna oprichter Niels in ’t Veen u welkom zult heten. Vervolgens wordt u dit jaar flink wakker geschud door niemand minder dan ?????????  Deze presentatie staat in het teken van de noodzaak van veranderen. Hoe blijf je je klanten verrassen en hoe blijf je innoveren. Wat zijn de trends en hoe zorg je ervoor dat je niet achterop raakt. Geloof ons, na deze presentatie ben je gegarandeerd wakker en staan al je sensoren aan!

14:30-20:00u – Bezoek beursvloer met diverse kennissessies
Het moment is daar. De deuren van de 4000m2 grote beursvloer worden geopend en u stapt een wereld binnen vol inspiratie en noviteiten. 50 partners met onderscheidende producten op het allerhoogste niveau staan bij elkaar in één ruimte.Nieuw dit jaar zijn de diverse kennissessies welke tussen de exposanten in aparte ruimtes worden gegeven. Partners gaan hier samen met u echt de diepte in. U kunt hier naar wens en volgens het programma vrij in- en uitlopen.

18:00-20:00u – Walking dinner & netwerken
Vanaf 18:00 uur wordt het licht gedimd, de muziek gestart en is er op diverse locaties eten en drinken te krijgen. Dit wordt ter plekke bereid door koks op meesterlijk niveau. Culinair netwerken is waar het nu om draait. Velen kennen elkaar van de opleiding of juist van een project waarbij is samengewerkt. Ieder jaar blijkt maar weer dat de absolute top van de tuinbranche eigenlijk één grote familie is.