De locatie: Het Inspyrium

Het Inspyrium is ontstaan uit de visie van Boomkwekerij Ebben, een familiebedrijf dat al ruim 150 jaar toonaangevend is als producent van bomen en andere beplanting voor de realisatie van groenprojecten. Dankzij de ruimtes van het Inspyrium worden bezoekers van de kwekerij op natuurlijke wijze geïnspireerd en wordt de groenbeleving letterlijk dichterbij gebracht.

De locatie is gelegen in een landelijke, bosrijke en waterrijke omgeving. Bij de inrichting van de ruimtes vormde dit landschap een belangrijk uitgangspunt. De groene omgeving is letterlijk tot aan de deur doorgetrokken, zodat het Inspyrium een natuurlijk geheel vormt met het omliggende landschap. Daarnaast vormen de robuuste materialen uit het stroomgebied van de Maas een inspirerend contrast met de groene buitenruimte.

De robuuste Evenementenhal biedt met een vloeroppervlakte van 1.100 m² een prachtige ambiance om uw creativiteit de vrije loop te laten gaan. Dankzij de natuurlijke wanddecoratie met planken van red ceder hout heeft de Evenementenhal een warme uitstraling. De Evenementenhal is voorzien van een professionele horecakeuken, moderne toiletgroepen, krachtstroom, vloerverwarming en natuurlijke klimaatbeheersing. In combinatie met de industriële hallen kan de oppervlakte vergroot worden tot 6.900 m².

Dankzij het natuurlijke karakter van het Inspyrium wanen uw gasten zich direct bij aankomst in een informele sfeer. Bij binnenkomst wordt men met een flinke dosis aan Brabantse gezelligheid hartelijk welkom geheten. Onze medewerkers dragen er zorg voor dat uw gasten zich op hun gemak voelen en in een warme ambiance de kennisoverdracht tot zich kunnen nemen, ongedwongen kunnen netwerken en/of met hun collega’s kunnen genieten van het samenzijn.

Website Inspyrium

Overig nieuws


Partner uitgelicht | Vectorworks

Landschapsontwerp met Vectorworks: slimme terreinobjecten in een intellige...

Partner uitgelicht | Ecolan

Realisatie zwemvijver met organisch filtergedeelte In samen werking met...

Partner uitgelicht | Hout & Living

Project: Eikenhouten bijgebouw // ALL IN ONE Het zijn de details die het...

Partner uitgelicht | Renson

Optimaal buitencomfort op elk dakterras of aan ieder penthouse Wind beste...