Arko van Brakel spreker op het Meesters in de Tuin event 2018

Arko van Brakel is een boomlange rasondernemer met als missie: het stimuleren van ondernemerschap en innovatie. Dat doet hij als ondernemer en als veelgevraagd adviseur, spreker, dagvoorzitter, trainer en coach. Sinds het voorjaar van 2016 is Arko van Brakel, samen met onder andere de Braziliaanse ondernemer Ricardo Semler, medeoprichter en Chief Inspiration Officer van het Semco Style Institute.

Volgens Arko Moet je als ondernemer surfen op de grote maatschappelijke golven, hoe groot of klein je bedrijf ook is. Ook hoveniersbedrijven, tuinarchitecten en andere vakmensen in het groen, hebben te maken met exponentiële veranderingen en zullen ontdekken dat traditionele oplossingen, lineaire denkmodellen, hiërarchische organisaties en directieve leiderschapsstijlen niet toereikend zijn om daar mee om te gaan.

Dus hoe bereid je jezelf en je bedrijf voor op het onvoorspelbare? Hoe herken je in welke fase je bedrijf en markt zich bevinden? En hoe zorg je dat de timing van je producten en diensten optimaal is? Wat zijn de ideeën van morgen waar je vandaag al mee aan de slag kunt? Hoe blijf je een aantrekkelijke werkgever? Hoe maak je snelheid en creëer je ruimte voor het vakmanschap van je mensen door vertrouwen te geven? Hoe blijf je vitaal in de ratrace?

Het antwoord op deze en andere innovatie- en ondernemersvraagstukken is verrassend haalbaar: herken en doorbreek je oude patronen en maakt tijd om AAN je business te werken, zodat je niet meer IN je business wordt gezogen. Dat lukt alleen als je het vakmanschap en talent van jezelf én je mensen centraal stelt. Arko neemt je mee in zijn kijk op modern ondernemerschap.  Daarbij combineert hij wetenschappelijke inzichten met eigen ervaringen, smakelijke anekdotes en verrassende praktijkvoorbeelden. Én met zijn handelsmerk: 100% energie, 100% enthousiasme en 100% inspiratie.

Ben jij erbij op 18 oktober? Je kunt HIER de laatste toegangskaarten kopen.

Overig nieuws


Partner uitgelicht | Zeno products

De Zeno Lamppost outdoor tuinverlichting is een combinatie van 2 duurzame e...

Partner uitgelicht | Starline zwembaden

De allure van een hoge waterlijn Zeer actueel en volgens de huidige zwemba...

Partner uitgelicht | Bera

BERA Urbanscape laat planten beter groeien! De volledig natuurlijke wate...

Partner uitgelicht | Tuuci

Het is TUUCI gelukt om de schaduw vorm te geven zonder de zon tekort te doe...